Perusahaan téknologi luhur sareng énggal

Pangalaman Manufaktur 10+ Taun

page_head_bg

Taros Kami

Hangzhou Boxiang Gas Equipment Co., Ltd.

PERLU ngabantuan?

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

TAROS KAMI

Perusahaan saluyu sareng standar internasional dina kualitas, palayanan, manajemén sareng téknologi. Taat kana filsafat bisnis integritas sareng pragmatik, ngarah kana tren industri. Anggota di perusahaan Boxiang ngarepkeun damel sareng anjeun pikeun nyiptakeun masa depan anu langkung saé!

Adress    Adress: Lantai 1, Gedong 1, No.58, Zona Fungsi Industri, Kota Chunjian, Kacamatan Fuyang, Kota Hangzhou, Propinsi Zhejiang, Cina
phone    Telepon: 0086 15988536699
email    E-mail: stella725@hzbxgas.com
Fax    Fax: 0086 057163152897

24 JAM ONLINE

0086-15988536699