Perusahaan téknologi luhur sareng énggal

Pangalaman Manufaktur 10+ Taun

page_head_bg

Palanggan Maroko Didatangan Pabrik

Palanggan Maroko ngadatangan pabrik sareng ngadamel tukeur téknis ngeunaan generator nitrogén.

Kami nyarioskeun ngeunaan démo prosés sistem nitrogén PSA.

Sistem nitrogén utamina diwangun ku sistem komprési udara, sistem pemurnian hawa, tekanan PSA ayunan generator adsorpsi nitrogén, sareng sistem pembuangan cerdas nitrogén. Mimiti, hawa dikomprés ku sistem komprési hawa. Hawa dikomprés tunduk kana pemisahan siklon, pre-filtration sareng filtrasi pemurnian tilu-tahap sacara gembleng ngalangkungan degreaser efisiensi tinggi séri BXG. Oli jeung cai dina hawa anu dikomprés langsung diblokir sareng siklon dipisahkeun, gravitasiana netep, filtrasi kasar, saringan lapisan inti saringan halus, sahingga jumlah minyak residual dikontrol dina 0,01PPm.

Hawa dikomprés disaring ku degreaser nu dikirim ka BXL-seri lomari es kulkas pikeun ngaleupaskeun cai salajengna. Numutkeun kana prinsip katirisan sareng dehumidifikasi, alat pengeringan didinginkan silih tukeur hawa dikomprés panas sareng beueus ngalangkungan évaporator kanggo ngembun kalembaban gas tina hawa anu dikomprés kana cai cair, sareng ngaleupaskeun ngalangkungan pemisah gas-cair. Titik embun hawa anu dikomprés ngahontal -23 ° C.

Hawa dikomprés garing salajengna disaring ku saringan presisi. Hawa dikomprés ngaliwat unsur filter silinder ti luar ka jero. Ngaliwatan aksi gabungan interception langsung, tabrakan inersia, sedimentasi gravitasi sareng mékanisme filtrasi sanésna, partikel sapertos kabut leutik ditéwak salajengna pikeun ngawujudkeun pamisahan gas sareng cairan, partikel lebu sareng tetesan.

Titik, partikel lebu, sareng sajabana dikaluarkeun tina outlet solokan otomatis. Akurasi filtrasi hawa tiasa ngahontal 0,01 mikron. Kandungan minyak sésana kirang ti 0,01PPm.

Hawa dikompres garing tungtungna disaring ngalangkungan saringan karbon anu diaktipkeun teras di lebetkeun kana bak panyangga udara. Jumlah résidu hawa dina hawa anu dikomprés nyaéta ≤ 0,001 ppm.

news-9
news-10

Waktos Post: 17-09-21